top of page

BENEDICTE HN

04 MAGASIN

  • Benedicte

IKEA HACK - BESTÅ/STUVA

Selvom vi har mye oppbevaringsplass på kjøkkenet, ønsket jeg en enkel skjenk i stuen i tillegg. Jeg syns Ikea har mange fine og enkle løsninger, og bestå systemet ble tidlig ført opp på handlelisten. Et par uker etter vi flyttet inn meldte mannen seg frivillig til å dra på Ikea. Jeg vet. Jeg var like forbauset. Så jeg sendte han ikea-handlelisten i fei, før han fikk ombestemt seg. Det er bare det at jeg glemte å sjekke listen før jeg sendte den. For siden jeg hadde laget listen og notert ned hvit ikea bestå, så hadde jeg fått hang-up på alt som er sort matt, og de hadde jo fått noen nye fronter siden den tid.

Jaja, utålmodig som jeg er fikk jeg han til å montere de samme kveld, så fikk jeg heller finne på noe lurt med disse hvite skapene. Så gikk jeg en stund og såg på disse hvite skapene en stund, før jeg tenkte at de kunne pimpes med noe sort. Jeg hadde sort kontakplast, og var tenkt og bruke det først. Men så kom jeg på å ha sett en sort enkel teip på clas ohlson. Et google søk senere, fant jeg denne teipen. Så da var det bare til å sende ny melding til mannen da ☺


Her er resultatet:


Hvitt skap fra Ikea, med sorte striper. Ikea hack, Bestå og stuva stamme og skap. Nordisk design. Rundt speil i messing. Ananasplante

TIL DETTE PROSJEKTET BRUKTE JEG

♡ El-teip, som feks denne.

♡ Saks

♡ Målestokk/bånd hvis du ikke ønsker å ta det på øyemål ;)

♡ Penn og papir dersom du ønsker å tegne opp mønster

Husk å klippe teipen litt lenger enn selve skapdøren, slik at du får den rundt hjørnene på døren eller skuffen! 

Følg meg gjerne på Instagram .

Bruk taggen #bhnmademediy hvis du ønsker og dele dine prosjekter med meg

Benedicte ♡

109 visninger0 kommentarer

Relaterte innlegg

Se alle

Comments


bottom of page