top of page

BENEDICTE HN

04 MAGASIN

  • Benedicte

DESENIO POSTERE OG RABATTKODE

Innlegg sponset av Desenio

Med rabattkoden "BENEDICTEHN" får du 25% rabatt* hos Desenio 22.-24. Mai. Følg Desenio på instagram for mer inspirasjon! *Rabattkoden gjelder ikke rammer eller handpicked/-collaboration posters.

Nytt hus, tomme vegger. Nakent. Ekko.. Jeg syns bilder på veggene kan gjøre et helt rom, og jeg er så glad i mine nye postere fra Desenio! I nettbutikken deres finner du et bredt utvalg av postere for et hvert rom, og for en hver smak! De har også et stort utvalg av rammer i både tre og metall, i alle størrelser.Deco blue soverom. Rotting lampe og hvit malm kommode fra ikea. liggende og stående sort hvit poster fra desenio. Nordisk stil. Minimalistisk blått soverom. Bambus plante innendørs. Strelit<ia i potte.

På soverommet ønsket jeg to rolige bilder, og da jeg såg "Girl In Window" var jeg solgt. Den er så vakker! Det er mange måter å kombinere postere på, og alt etter hvordan og hva man setter sammen, kan man endre uttrykket. Jeg valgte å kombinere den vakre posteren med en enkel tekstposter, og jeg syns det passet fint å kombinere stående og liggende.


Dersom du er usikker på hvilken kombinasjoner du vil ha, eller hvis du har lyst på en hel bildevegg, er det veldig mye inspirasjon å finne hos Desenio!Blått soverom, deco blue. Girl in window og namastay in bed poster fra desenio. Hvit kommode MALM ikea.

Utsnitt fra blått soverom. Sort hvit poster girl in window 50x70.

Kjøkkenet har også fått seg noen kule postere. Jeg er ikke så veldig fan av typisk tekst i interiøret som for eksempel "home" og "love", men jeg liker veldig godt denne type tekstplakter! "Hangry" plakaten var jo en sikker vinner, for vi som bor er ikke oss selv når blodsukkeret er lavt ;) For å si det sånn!


Og så elsker vi taco da, sånn himmelhøyt! Så vi ville jo helst ha alle tacoposterene, men vi kan jo ikke ha taco-posters på hele kjøkkenet heller.. Eller kan vi det? ;)Deco blue, blått kjøkken. Sort og hvit kjøkkeninnredning, matt sort ventilator røroshetta. Kjøkkenhyller Meert matt sort.Hangry og botanisk poster til kjøkken. Krydderhylle sort matt kjøkken hylle

deco blue kaffekrok. Blått kjøkken. Kjøkkendetaljer, moccamaster med marmor kontaktplast, DIY. Sort kjøkkenkran, sort Franke kjøkkenvask. Normann copenhagen pocket hyller. messing såpedispenser

Hva syns du?

Med rabattkoden "BENEDICTEHN" får du 25% rabatt* hos Desenio 22.-24. Mai. Følg Desenio på instagram for mer inspirasjon!

*Rabattkoden gjelder ikke rammer eller handpicked/-collaboration posters. 

Følg meg gjerne på Instagram.


Bruk taggen #bhnmademediy hvis du ønsker og dele dine prosjekter med meg.

Benedicte

12 visninger0 kommentarer

Relaterte innlegg

Se alle

Comments


bottom of page