top of page

BENEDICTE HN

04 MAGASIN

  • Benedicte

VÅRINSPIRASJON - PASTELLER OG STILLEBEN

Annonse //Vestkanten

I innlegget finner du varenavn, butikk og priser. Jeg tar forbehold om skrivefeil.


Leste du innlegget "Uterom - trend 2021" husker du kanskje at årets farger blant annet består av korall, grønt, blått og oker, i alle mulige nyanser. Det samme gjelder for interiøret! Fra dype bruntoner til fersken-aktige kulører så søte at de oppleves som sukkertøy for øyet - pastellene er tilbake, og de er skjønnere enn noensinne.


I denne stylingen har jeg fokusert på å få frem den lyse og fargerike delen av årstiden vi nå er inne i og skal inn i. For sommeren er min favoritt årstid, og jeg innreder gjerne for å fremheve det skjønne denne sesongen har å by på: lys, farger. blomster og planter.


Ved å kombinere pasteller og grønne planter med noen elementer av dypere toner som brunt og sort, skapes en lys og lett atmosfære som samtidig byr på kontraster som gir det hele mer dybde. Ved å tilføre kontraster oppleves rommet mer livlig og spennende. Jeg har satt sammen flere stilleben rundt om i rommet med både 3 og 5 elementer. I tillegg har jeg fokusert på å sette sammen elementer med ulike farger, overflater, strukturer og materialer og elementer med ulik funksjon. For dette gjør stillebenene både spennende og funksjonell. For eksempel på bordet, hvor du finner både lysestaker og vaser i ulike farger, former, materialer og høyder.Putetrekk Mønstret– Princess 249,90kr │Konsollbord – Kremmerhuset: 1599,90kr │

Speil – Kremmerhuset: 1999kr │Vegglysestaker, sort – Kremmerhuset: 249kr │Peach/nude potte med bobler, matt – Kremmerhuset: 229kr │Peach/nude potte med bobler, glossy – Princess: 179,90kr │Fiken – Princess 499,90kr │Kunstige planter – Kremmerhuset: fra 299kr │ Mint pastill vase– Blomsterforum: 299kr │ Kurv/potte rotting – Blomsterforum: 329kr │Hvitt hode – Nille: 179,90kr │TENK NYTT

Med ny årstid og sesong, og en hel haug med deilige nyheter i butikken, kan lysten på forandring i hjemmet melde seg. Og gjett om lysten på forandring har meldt seg her! Så til denne stylingen ønsket jeg å prøve noe nytt i stuen. For nå har vi hatt det samme oppsettet i stuen ganske lenge, med noen variasjoner, så nå som våren er i gang for alvor, og lysten, behovet til og med, for forandring meldte seg, ønsket jeg å teste ut mer forandring enn å bare bytte plass på vaser, lysestaker og annen dekor.. Derfor tømte jeg stuen fullstendig, og fjernet alt som fjernes kunne. Og det er et super tips å ta med seg. For starter man med blanke ark er det lettere å tenke nytt, å få rommet til å føles nytt!


Endring gir meg energi, ny giv om du vil, det gir også rommet ny energi! Og denne stylingen ga meg en hel masse energi og inspirasjon! Faktisk så mye at helgens planer var klar allerede torsdagen: badet skulle tømmes, vaskes og innredes på nytt.

Vase beige ansikt – Princess: 199,90kr │Kurv/potte i rotting – Blomsterforum: 329kr │Palme stor – Kremmerhuset: 699kr │Skjellvase messing – Nille: 149,90kr │Beige Lysestake – Princess 59,90kr │Vase blå/grønn – Princess 199,90kr │Speil – Kremmerhuset: 1999kr │GRØNNE PLANTER

Jeg har sagt det før, men jeg sier det likevel igjen: grønne planter er prikken over i'en i et rom. Det gir rommet det lille ekstra og er med på å skape en oase-aktig atmosfære.


Så i tillegg til delikate pasteller, plukket jeg med meg en hel del grønt fra Vestkanten. Og jeg syns de grønne plantene er med på å skape en herlig atmosfære i stuen. Samtlige av plantene er kunstige, men det går absolutt ikke på bekostning av uttrykket de bidrar til å skape. For selv om de ikke er i live, så bringer de en helg egen følelse av liv i rommet!


En av fordelene med kunstige planter er at du kan forme de litt som du vil, da de ofte har streng inni stilkene. Dette gjør at du, til forskjell fra ekte planter, kan vri og vende bladene slik du selv vil, enten du vil at de skal peke oppover, utover eller begge deler. Dette gjør at du kan plassere planter i selv de minste kroker i hjemmet, uten at planten føles ruvende.


Ved sofakroken lot jeg den ene planten stå med bladene oppover, mens palmen jeg har satt opp i høyden er brettet både utover og oppover for å oppleves mer fyldig, i tillegg fyller den hjørnet bedre med noen blader pekende utover.


Tar du turen innom Kremmerhuset på Vestkantene får du 30% på alle kunstige planter akkurat nå!


Og du? Speilet, som også er fra de flinke damene på Kremmerhuset, er også på tilbud nå!


Putetrekk beige og brun – Kremmerhuset: 149kr │Putetrekk kord brun – Kremmerhuset: 199kr │Putetrekk Mønstret – Princess 249,90kr │Pledd – Nille: 449,90kr │Leaf plante stor – Kremmerhuset: 1299kr │Sort potte – Kremmerhuset: 299kr │STILLEBEN

Et stilleben dannes ved at du setter sammen flere dekorelementer. Elementene bør settes sammen i oddetall, altså 3, 5 eller 7 gjenstander.


Peach/nude vase – Kremmerhuset: 229kr │Hvit vase med håndtak – Princess 199,90kr │Prydgress – Nille: 99,90kr │Hvit potte med bobler – Nille: 99,90kr │Ansikt Vase – Blomsterforum: 349kr │Pidestall – Blomsterforum: 599kr │ Kunstig Palme– Blomsterforum: 449kr │Kunstige blomster – Blomsterforum: fra 139kr │Nude vase/urne – Nille: 349,90kr │

Vase hånd– Nille: 129,90kr │Hvitt hode – Nille: 249,90kr │Brun potte – Blomsterforum: 599kr │Peach/nude vase – Kremmerhuset: 229kr │Hvit vase med håndtak – Princess 199,90kr │Prydgress – Nille: 99,90kr │Hvit potte med bobler – Nille: 99,90kr │Putetrekk Mønstret– Princess 249,90kr │Aloe vera i potte – Princess 399,90kr │I denne stylingen har jeg satt sammen flere stilleben enn jeg vanligvis gjør i stuen. For jeg fant så mye lekkert i butikkene at det var vanskelig å utelate noe av det jeg hadde plukket med meg. Men jo mer jeg får vist frem, jo bedre! For er det noe du kan være sikker på, så er det at en hver av de flotte interiørbutikkene på Vestkanten har noe for alle og enhver, uansett stil! Prøv deg frem med ulike gjenstander når du lager stilleben, prøv først med 3, og se om du ønsker å tilføre to gjenstander til. Flytt rundt på dem til du blir fornøyd! Tre gjenstander bør skape en trekant, nøyaktig hvordan trekanten skal se ut finnes det ingen fasit på, prøv deg frem!


Mint pastill vase – Blomsterforum: 299kr │ Vase i blå/grønn – Princess 199,90kr │Skjellvase messing – Nille: 149,90kr │Lysestake messing – Nille: 299,90kr │Lysestake beige– Princess 59,90kr │På konsollbordet har jeg plassert noen gjenstander i klynge på 3, og andre alene. Legg merke til at jeg har latt de to stillebenene på 3 gjenstander gå diagonalt for hverandre. Dette bidrar til å fordele vekten i hyllen, visuelt sett. Hadde jeg plassert de to stillebenene med 3 på samme side i konsollbordet ville det opplevdes som ubalansert for øyet. Ved å plassere de diagonalt balanseres dekoren og det oppleves som mer harmonisk for øyet.Vegglysestaker, sort – Kremmerhuset: 249kr │ Vase giraff – Princess 179,90kr │Marmor lysestake – Kremmerhuset: 149kr │Glassvase stor – Nille: 299,90kr │ Snurrelys – Princess 129,90kr 4 pakning │ Fiken – Princess 499,90kr │Peach/nude potte med bobler, glossy – Princess: 179,90kr │ Glassvase liten – Nille: 149,90kr │Kunstige blomster – Blomsterforum: fra 139kr │Hvitt hode – Nille: 179,90kr │Struts messing – Kremmerhuset: 199kr │Rotting lykt – Princess: 199,90kr │Hengeplante – Kremmerhuset: 499kr │Peach/nude potte med bobler, matt – Kremmerhuset: 229kr │Rotting lykt gulv – Princess: 199,90kr │
Er vi flere som kjenner på både lysten og behovet for fornyelse så snart våren står for tur? På Vestkanten finner du alt du måtte trenger for sesongen, inne som ute! Ta turen innom for en hyggelig handel! Og du? God vår og sommer, da ☀️🍉🦋 Så sees vi igjen til "Høstinspirasjon" hos Vestkanten over sommeren! 

Benedicte


254 visninger0 kommentarer

Relaterte innlegg

Se alle

Comments


bottom of page