top of page

BENEDICTE HN

04 MAGASIN

  • Benedicte

BILDEVEGG - VOL 2

Annonse // veggenmin


I blogginnlegget mitt "Mine beste tips til din helt egen bildevegg - uten hull i veggen!" delte jeg mine fem beste tips for å planlegge, lage og henge opp din helt unike bildevegg. På punktet om tema, stil og farger skrev jeg at det er ulike måter man kan sette sammen bilder på og at det kan være en fordel å ha noe gjennomgående på bildeveggen. Men man kan også velge motiver, farger og stil som komplementerer hverandre, og jeg ønsker og vise en annen bildevegg som får pryde hjemmet vårt. Denne bildeveggen henger i spisestuen, og jeg har tenkt litt annerledes når det gjelder sammensetning av bilder, i forhold til hva jeg gjorde på den tropiske bildeveggen i tv-stuen.Stor bildevegg med ulike elementer som klokke, makrame, vegghengt potter og speil. Deco blue og gråtoner. Spisesofa i grå lin.  Nøytralt nordisk interiør

Tipsene mine i det tidligere blogginnlegget om bildevegg ble til da jeg laget denne bildeveggen i spisestuen. Jeg har altså brukt samme fremgangsmåte på begge bildeveggene mine, selvom de er ganske så ulike. Siden bildeveggen henger i spisestuen og kan sees fra både kjøkkenet og stuen, ønsket jeg en.... behagelig bildevegg, gir det mening? Med det som utgangspunkt gikk jeg gjennom det store utvalget hos VeggenMin, og åpnet de posterne jeg tenkte kunne passe i nye faner. For en med beslutningsvegring var dette ingen enkel jobb! De har utrolig mye fint♡. Men da jeg fikk øye på "Old Door" posteren visste jeg at det var denne som skulle få skinne på min bildevegg. Den er så vakker! Denne ble utgangspunktet for min vegg, og jeg gikk gjennom alle fanen jeg hadde åpnet for å finne de posterne jeg så for meg at kunne passe sammen med denne. Så var det bare til å starte prosessen med å ta skjermbilder og prøve meg frem i powerpoint.


Som du ser er det ikke noe gjennomgående tema i motivene på denne veggen. Jeg har heller valgt å gå for rolige og duse postere, slik at posteren med den flotte døren blir fremhevet. Og det er akkurat det jeg vil frem til med dette innlegget. For selv om motivene ikke er i samme stil eller av samme type, så syns jeg de komplementerer hverandre godt. Hvis du ikke vil gå for gjennomgående, kan du like fult få en flott bildevegg ved å velge komplementerende motiver, farger eller stil. Så lenge du selv er fornøyd med sammensetningen av din bildevegg, så er det det som teller♡.Stor bildevegg med ulike elementer som klokke, makrame, vegghengt potter og speil. Deco blue og gråtoner. Spisesofa i grå lin, mønstret teppe fra ikea. Nøytralt nordisk interiør

Denne veggen har også fått flere andre elementer, og jeg syns det gjør seg godt med noen myke runde former på hver side av veggen. I vinkelen på bildet over, reflekterer speilet posterne fra Linn Wold taklampen fra Bolia i stuen, dette var ikke tilfeldig fra min side, da jeg elsker å kunne leke meg med refleksjoner i speil når jeg tar bilder. Planning is key ♡. Jeg har også på denne veggen tilført litt grønt. Grønt passer overalt🌿! Planen er å tilføre noe mer grønt over "Feather" posteren, men jeg har ikke helt landet på hva enda! Alle postere og rammer finner du hos VeggenMin. De har også et utvalg av klokker og runde speil, begge deler fra House Doctor!


Følg meg gjerne på Instagram.

Bruk taggen #bhnmademediy hvis du ønsker og dele dine prosjekter med meg.

Benedicte42 visninger0 kommentarer

Relaterte innlegg

Se alle

Comments


bottom of page