top of page

BENEDICTE HN

04 MAGASIN

  • Benedicte

JULY O'CLOCK + RABATTKODE1. Juli og bursdagsmåneden min er offisielt over! Juni var en jammen meg en fin måned <3 Ballonger i fleng, feiringer med både familie og venner, god mat, gaver, sommervær, høstvær - ja, juni hadde mye og by på! Jeg håper juli blir like fin, selvom det blir betraktelig mindre ballonger og feiringer (og gaver). Men været lover jo foreløpig godt, og etter fjorårets sommer fortjener vi ikke stort annet enn sol og 20+.
En av de fine gavene jeg fikk i juni, er denne nydelige klokken fra Daniel Wellington. Jeg fikk velge modell selv, og jeg må jo si at det ikke var noen enkel sak! Jeg elsker sort, så jeg hadde jo veldig lyst på Classic Black Cornwall, men til sommer syns jeg det er lystigere med hvitt, så jeg valgte Classic Cornwall i steden for. Den har hvit urskive med sort rem, så da fikk jeg litt av begge deler. Sjekk utvalget deres av dameklokker og herreklokker, kanskje du finner din drømmeklokke! Rabattkode finner du nederst i innlegget


Det fine med disse klokkene er jo at du kan mikse og matche senere! Du kan kjøpe stropper i ulike utførelser som du enkelt kan bytte selv. Urskivene finnes i ulike størrelser, og personlig er jeg veldig glad i litt store klokker. Jeg valgte 40mm, og jeg liker den veldig godt! Selv om urskivene er stor, føles klokken lett og nett uten å virke massiv.Nå er jeg spent på hva juli har og tilby, og på hva som venter rundt neste sving. Det eneste jeg vet, er at jeg kommer til å sove som en drøm. Vi har nemlig fått ny seng med memoryfoam, og det har jeg drømt om SÅ lenge! En god seng er så viktig, og kanskje spesielt for oss som tilbringer litt ekstra mye tid i sengen på grunn av kronisk sykdom eller andre ting. Review kommer om en stund. En ting er sikkert. Dagens første kaffe blir tatt i sengen heretter! #NamastayinbedHar du lyst på klokke fra Daniel Wellington? Med rabattkoden "BENEDICTEHN15" får du 15% rabatt på Daniel Wellington sin offisielle hjemmeside. Koden er gyldig over hele vide verden til 8. Juli, og du, de har gratis frakt!

Følg meg gjerne på Instagram. Bruk taggen #bhnmademediy hvis du ønsker og dele dine prosjekter med meg.

Benedicte

11 visninger0 kommentarer

Relaterte innlegg

Se alle

Comments


bottom of page