top of page

BENEDICTE HN

04 MAGASIN

  • Benedicte

DIY BORDPLATE

I den gamle leiligheten hadde vi et sofabord fra Skeidar som jeg likte veldig godt. Dette ble kjøpt før det florerte av bord i denne stilen, så vi hadde ikke stort annet valg enn DIY når bordplaten ble ødelagt for andre gang. Jeg har ikke førbilde av bordet, men poenget er jo at man enkelt kan lage seg en ny topp til et hvilket som helst bord😊.Hjemmelaget bordplate av kryssfiner og laminat. Bordben i sort matt metall. Rustrød rockeby sofa og blått gulvteppe. Potteplante og matt sort lysestake

TIL DETTE PROSJEKTET BRUKTE JEG


♡ Kryssfiner

♡ Laminat, parkett eller treverk

♡ Lim til det materialet du velger

♡ Klemme/tvinge til å holde materialene i press mens limet tørker

♡ Maling i ønsket farge til sidene/kantene. Du kan også lage en slags list rundt borplaten dersom det er ønskelig vi malte bare sidene i tilnærmet farge skn sidene på laminaten
Dersom du ikke har understell, men likevel ønsker å lage deg et bord, kan du enkelt lage rammen i firkantrør som du sveiser sammen, eller i tre som du limer, skrur og eventuelt sparkler.


RAMMENS KONSTRUKSJON

Rammen har et kvadrat i bunn og et kvadrat på topp. Disse er sveiset sammen med 4 stk rør. Lengden på disse avgjør høyden på bordet.


Fremgangsmåte for hjemmelaget bord med metall bordben i sort matt. Bordplate i treverk, kryssfiner og laminat eller parkett.

 

Følg meg gjerne på Instagram .


Bruk taggen #bhnmademediy hvis du ønsker og dele dine prosjekter med meg.


Benedicte ♡

123 visninger0 kommentarer

Relaterte innlegg

Se alle
bottom of page