top of page

BENEDICTE HN

04 MAGASIN

  • Benedicte

DIY SEMENTPOTTER OG VASE

Oppdatert: 28. apr. 2021

Annonse // Clas Ohslon


Hei dere! 1. Mai allerede, kan dere tro det? April gikk fort, men vi fikk gjort en god del i hagen, og nå nærmer vi oss ferdig på fremsiden. Det gjenstår selvsagt litt beplantning og redning av bambusene jeg plantet i fjor, det ser dog ut som alle syv har avgått med døden...


Pergola med levegg av spiler. Ubehandlet impregnert furu lekter. DIY hagesofa og bord med hvite hageputer fra ikea

Vi har bygget alt selv her ute i hagen, og oppskrift på sofa med oppbevaring og bord finner du HER. I dette innlegget vil jeg vise betongprosjektene jeg har fullført denne uken. Inspirert av Cooee sine ballvaser og gipseggene som går som en farsott på Instagram hver påske (opprinnelig oppskrift @nlimme_blogg), hadde jeg lyst på noen skjønne fine betong «egg» i hagen. Du velger selv om du vil bruke de som vaser eller blomsterpotter. De funker like fint til begge deler. Jeg valgte å plante steinbedsplanter i mine, så får vi se hvor lang tid det tar før også disse avgår med døden😅

Jeg er helt hekta på filmlaging om dagen, så det blir en film igjen fra meg altså! Men jeg skriver inn hva jeg har brukt til prosjektet, slik som jeg alltid gjør.


TIL DETTE PROSJEKTET BRUKTE JEG

RX Quick sement* fra Clas Ohlson ♡ Ballonger ♡ To store brusflasker ♡ Bøtte og stokk til blanding ♡ Hansker * Til dette prosjektet er nøkkelen å bruke hurtigtørkende sement. Det fungerer ikke med vanlig sement eller hobbybetong, da blandingen må vannes såpass mye ut at vanlig betong "mister" bindeevnen og styrke.


FREMGANGSMÅTE - VIDEODIY runde sementpotter laget med hurtigtørkende betong fra Clas Ohlson. Plantet med sukkulenter


 

Følg meg gjerne på Instagram.

Bruk taggen #bhnmademediy hvis du ønsker og dele dine prosjekter med meg.

Benedicte

1 651 visninger0 kommentarer

Relaterte innlegg

Se alle

Comments


bottom of page