top of page

BENEDICTE HN

04 MAGASIN

  • Benedicte

DIY HÅNDKLEHOLDER

Inneholder affiliateslenker. Innlegget er skrevet i samarbeid med Rito Hobby


Sommeren er kommet til vestlandet, men vi kan ikke ligge på latsiden av den grunn! DIY-prosjektene fortsetter, og jeg har flere på planen min fremover, som jeg gleder meg til å dele med dere. Idag tenkte jeg å vise dere håndkleholderen jeg har laget til det smale badet vårt i hovedetasjen. Jeg var egentlig landet på å ha ferm living sin håndkeholder, men av alle de tingene vi manglet og fortsatt mangler, var ikke akkurat en håndkleholder så høyt på listen!

Jeg tenkte at jeg ksulle lage et blogginnlegg om hva som inspirerer meg, hvor jeg får ideer fra og andre tips relatert til DIY, inspirasjon og ideer. Men det har jeg ikke fått lage enda ;) Men, jeg bruker pinterest mye, og mange av ideene mine oppstår når jeg skroller meg nedover siden. Spesielt flittig er jeg på kveldstid, da er hjernen min i nye-ideer-modus, og det var en sånn kveld jeg fikk ideen til denne håndklehengeren. Jeg såg noen som hadde laget en trehylle med kobberrør som håndklehenger under. Så med det som inspo, her er min håndkleholder:


DIY Håndklehenger til baderom av rundstokk og skinnreim i cognac farge. Dempet sort bad. Kaktus i potte og poster med monstera blad.

TIL DETTE PROSJEKTET BRUKTE JEG


♡ Rundstokk 16mm, for eksempel disse i bjørk .

Lærreim 20 mm i ønsket farge, jeg har brukt natur.

♡ Målebånd

♡ Saks

♡ Oppheng. Jeg brukte 3m command sitt borrelåsoppheng, den smale versjonen, og det fungerer utmerket.

Valgfritt:

Hulltang . Jeg brukte skrujern og saks, men det blir helt klart penere med hulltang eller en syl.

♡ Olje/voks/maling til rundstokken. Jeg hvitoljet stokken lett før jeg vokset den med matt klarvoks fra osmo. Dette fordi den henger på bad, og vil tåle mer fukt når den er vokset.
FREMGANSMÅTE


En. Start med å sage rundstokken i ønsket lengde. Bruk gjerne en teipbit når du sager, slik at ikke treverket splitter seg. Dette gjorde ikke jeg, og treverket splittet seg på den ene siden. Jeg løste dette med trelim og det er ikke merkbart nå, så husker jeg det til neste gang ;). Puss forsiktig på sidene, slik at kantene du saget ikke er flisete. Du kan nå male, vokse eller olje stokken.


To. Klipp av ønsket lengde på lærreimen. Mine er totalt 24 cm, så 12 cm når den legges dobbelt.


Tre. Bruk hulltang, saks eller annet verktøy til å lage hull til nittene i lærreimen. Mål deg gjerne frem til midten og lag et lite kryss hvor hullet skal være. Monter nittene i de ferdige hullene.


Fire. Fest 3m command stripsene på lærreimen, den øverste delen kan gjerne være i kant med hullnitten. Fest de på veggen i ønsket høyde. Jeg festet de mens jeg hadde rundstokken inni løkkene, for å se hvilken høyde jeg ville ha. Når jeg hadde fått de opp på veggen tok jeg ut rundstokken slik at limet skulle få feste seg skikkelig. :)

Enjoy! 

Følg meg gjerne på Instagram.


Bruk taggen #bhnmademediy hvis du ønsker og dele dine prosjekter med meg.


Benedicte

54 visninger0 kommentarer

Relaterte innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page