top of page

BENEDICTE HN

04 MAGASIN

  • Benedicte

DIY PÅSKEDEKOR DEL 2

Oppdatert: 26. mar. 2021


Jeg glemte og få ut den siste posten forrige helg, med borddekkingen og alle prosjektene samlet fra forrige uke, og plutselig var det helg igjen 😁 Den er postet nå da, og du finner den her.


Jeg er tilbake med enda et bord. Det blir kanskje litt mye borddekking for noen sin smak, men som nevnt i tidligere innlegg er det stort sett i spisestuen jeg pynter til påske, og da blir prosjektene deretter😅


Denne uken har jeg dekket til middag, vi får nemlig middagsgjester idag, og på menyen står lammelår med tilbehør og appelsinfromasj toppet med krem, marengs og kanel til dessert! Det er den perfekt påskedessert. Jeg laget det første gang i fjor, og vi syns det var så godt! Ligger an til og bli en tradisjon 😘 Nok matprat, det er jo bordprat vi er her for!!


Påske bord i grønt og hvitt. Brudeslør, tulipaner og hvite kronelys. DIY hjemmelaget påskepynt som gipsegg, isoporegg med fjør og filtkuler, eggelys, karse i eggeskall og serviettringer skaper påskestemningen


Jeg hadde bestemt meg på forhånd at jeg ønsket et bord i hvite og grønne toner. Jeg ville ha det enkelt. Jeg er ikke så flink til og gjøre det jeg har tenkt! Men det ble hvitt og grønt i det minste, med en dæsj blått på serviettene... På dette bordet har jeg laget:DIY serviettring utformet som en påskehare. Laget av metallring, filt og filtkule som hale.
Kuvert med ekstra personlig gave til en liten gjest. Harepose laget av papirpose fra søstrene grene. Dekorert med gåsunger og hemptråd
Påske bord i grønt og hvitt. Brudeslør, tulipaner og hvite kronelys. DIY hjemmelaget påskepynt som gipsegg, isoporegg med fjør og filtkuler, eggelys, karse i eggeskall og serviettringer skaper påskestemningen

Dette blir nesten et rent bildeinnlegg ser jeg. Jag tok helt latterlig mange bilder tidlig på dageni går. Og når jeg var ferdig, hadde satt meg ned og fått overført bildene, så kom det et helt nydelig lys! Så da var det bare på med kamera igjen og fyre løs..... Igjen 😂


Jeg sliter skikkelig med og velge bilder! Både til bloggen og instagram. Det jeg likte i går trenger nødvendigvis ikke vøre det jeg liker idag. For ikke og SNAKKE om redigering! Jeg klarer bare IKKE og bestemme meg😂 Klar for bildedryss? Her kommer 100 en del til😅Deco blue spisestue med bildevegg. Borddekking til påske i hvitt og grønt.

Maksimalistisn vårbord i deco blue spisestue. Dekket i hvitt og grønt.
Påske bord i grønt og hvitt. Brudeslør, tulipaner og hvite kronelys. DIY hjemmelaget påskepynt som gipsegg, isoporegg med fjør og filtkuler, eggelys, karse i eggeskall og serviettringer skaper påskestemningen

Påsken nærmer seg med stormskritt, og jeg er egentlig ferdig med påskeprosjektene mine. Jeg har også laget litt pynt til kvister, samt noen søte kaniner. Disse deler jeg over helgen, istedenfor neste fredag, i tilfelle dere ønsker og lage noe av det før påskedagene begynner 🙃. Har du fri fra idag? Eller skal du jobbe neste uke også? Mannen skal jobbe til og med onsdag, og på torsdag drar vi til Malaga i 9 dager! SOM vi gleder oss til spaniastemning, sol, strand, solkrem, shopping og sangria! Vi gleder oss til ting som ikke begynner på S også altså😂


Hva er dine planer for påske?


 

Følg meg gjerne på Instagram.

Bruk taggen #bhnmademediy hvis du ønsker og dele dine prosjekter med meg.


Benedicte

43 visninger0 kommentarer

Relaterte innlegg

Se alle

Comments


bottom of page