top of page

BENEDICTE HN

04 MAGASIN

  • Benedicte

DIY PÅSKEHARE POSE

Oppdatert: 26. mar. 2021

Hits for kids 🐰

Siden minibestis også kommer på middag idag, har jeg laget en egen pynt kun til henne, fylt med godsaker og litt annet dill. Jeg skulle på butikken og kjøpe litt snop til henne, og kanskje noe lite til. I kjent stil kom jeg hjem igjen med snop, ja, men også nok ting til og fylle et påskeegg utenom, i tillegg til en påskegave. Janeidet... Det er bare påske en gang i året!😂


Posen fant jeg på pinterest, og det er Søstrene Grene som har delt den🐰DIY Harepose gave og dekor på en kuvert til en liten gjest. Pyntet med hemptråd og gåsunger

Hvor mange bilder kan du vise av en pose, tenker sikkert du.. Jo, det ble en hel del bilder😆 Men det burde holde med 5 på bloggen, si! Sidenote: Jeg hater og velge ut bilder som skal brukes. Mest fordi jeg tar så latterlig mange! Hva er vitsen😅


TIL DETTE PROSJEKTET BRUKTE JEG

♡ Papirpose ♡ Tråd/tau/bånd ♡ Pynt ♡ Du kan i tillegg lage noe som kan være hale, så langt kom jeg ikke 😅 Tror du 2,5 åringen legger merke til det?🙈


FREMGANGSMÅTE

En. legg posen dobbelt og klipp til ørene, slik du vil ha de. Jeg brukte 4 poser, men det var ikke før i steg 2 problemet oppstod😆

To. Fyll posen med det du vil, og knyt posen.............. KNYT POSEN? Ørene ble jo helt herpet av det 😂 Jeg fikk det sånn noenlunde til på fjerde forsøk.... Whatever😂
I tillegg til denne posen, har jeg laget følgende på dette bordet: 

Følg meg gjerne på Instagram.

Bruk taggen #bhnmademediy hvis du ønsker og dele dine prosjekter med meg.

Benedicte


169 visninger0 kommentarer

Relaterte innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page