top of page

BENEDICTE HN

04 MAGASIN

  • Benedicte

DIY KARSE I EGGESKALL OG MER LYSSTØPING

Oppdatert: 26. mar. 2021


Borddekking til påske i hvitt, grønt og blått. Maksimalistisk bord med mange DIY detaljer


Jeg glemte og lage innlegg om karsene jeg plantet i eggeskall forrige fredag. Verdens enkleste DIY, men også veldig dekorative! Lysene som jeg støpte i eggeskall viste jeg forrige fredag, du finner innlegget med fremgangsmåte og alt her. jeg skriver derfor ikke fremgangsmåten på disse i dette innlegget. Men jeg viser de gjerne frem igjen, for jeg syns de grønne lysene passet så fint til dette bordet i grønne og hvite toner.

I tillegg til eggeskall med karser (og eggelys), har jeg laget følgende på dette bordet:
DIY grønne eggelys støpt i eggeskall, karse plantet i eggeskall.

ALT DU TRENGERN ER....

...egg, jord eller bomull og karsefrø! Jeg brukte teip og tråd til og henge de opp i lampen over bordet, men de kan like gjerne ligge på bordet slik jeg har gjort både her og i den første borddekking denne måneden,Jeg var litt sent ute med plantingen, så når jeg hadde fått frøene i jorden la jeg plastfilm over eggene og satt de i vinduskarmen, de vokste frem på rekordtid😁

Karse kan spises, bare så du vet det😂 Jeg visste ikke det.. Tror jeg! Jeg husker vi alltid sådde karse i melkekartonger å barneskolen, men jeg husker ikke om vi spiste det? Uansett, det skal jeg prøve på knekkebrød med hvitost asap!Karse plantet i eggeskall, med jord. Hengt fra lampe i tak.

Karse plantet i eggeskall med jord

Ellers syns jeg eggelysene var like dekorative når de ikke var tent i, så jeg tror de får stå i fred i kveld 😘


Har du støpt lys før? Jeg er veldig interessert i og høre din erfaring, det var ikke så enkelt som jeg hadde trodd med tanke på at lysmasten sank på midten etter hvert som den stivnet? Jeg brukte restene av lysmesse til og støpe i en beholder jeg hadde fra et tidligere lys, og det skjedde akkurat det samme der. Er det normalt? 😅Utsnitt fra påskebord dekket i hvitt og grønt. Brudeslør, hvite tulipaner og kunstig buksbom som borddekor. Champagne glass og eggeskall med karse hengende over bord for dekor. 

Følg meg gjerne på Instagram.

Bruk taggen #bhnmademediy hvis du ønsker og dele dine prosjekter med meg.

Benedicte

67 visninger0 kommentarer

Relaterte innlegg

Se alle

Komentáře


bottom of page