top of page

BENEDICTE HN

04 MAGASIN

  • Benedicte

DIY SERVIETTRINGER PÅSKEHARE #1

Oppdatert: 26. mar. 2021

Inneholder reklamelenker // Rito HobbyPÅskebord frokost med DIY serviettring, eggeholder, eggelys og gipsegg. Borddekking i vårfarger og pasteller.

Denne fredagens siste blogginnlegg! Puh! Er du faktisk klar over hvor vanskelig det er og skrive en innledning? For ikke god snakke om FIRE innledninger på èn dag 😂 Jada, har fått snakket fra meg idag 😏. Til dette prosjektet har jeg kun brukt ting jeg hadde liggende fra tidligere prosjekter, sånt gjør meg så glad! Og får brukt opp ting jeg allerede har i skapene, fremfor og hele tiden måtte kjøpe nytt.. Litt som med ukens mathandel det, gjelder og sette opp en meny så man får brukt opp salaten eller brokkolien 😂


Innlegg med flere bilder av selve borddekkingen kommer i morgen.

Oppskrift på eggeholder laget av filtkuler finner du her, og oppskrift på eggelys finner du her.


Jeg har faktisk laget TO serviettringer til påske denne uken, den andre kommer neste fredag, og den er bare sååå søt! Men denne er også søt, here goes👇🏼
PÅskebord frokost med DIY serviettring, eggeholder, eggelys og gipsegg. Dekket i pasteller

PÅskebord frokost med DIY serviettring, eggeholder, eggelys og gipsegg.

TIL DETTE PROSJEKTET BRUKTE JEG

♡ Filt, jeg hadde beige filtrull Gardinringer 50mm, disse finnes også i større dersom du ønsker det ♡ Saks, penn, papir og papp til og lage mal


FREMGANGSMÅTE

En. Start med og tegne opp kaninører. Jeg prøvde meg litt frem på et ark, før jeg laget mal i kartong/papp.


To. Bruk malen til og tegne opp kaninørene på filten. Jeg la filten dobbelt og brukte knappenåler for og unngå at filten flyttet på seg. Jeg klippet ut x2 for og få filten stiv nok til og stå oppreist av seg selv. Streken mellom ørene er ca 7,5 cm, jeg prøvde meg frem for at det skulle se finest mulig ut på ringen.


Tre. Lim sammen ørene. Jeg brukte et syltynt lag med limpistol, da jeg syns det fungerte best av det jeg hadde liggende.


Fire. Når limet er tørket kan du montere ørene på gardinringen. Sørg for og tre ørene gjennom løkken riktig vei, slik at ikke filten vrir seg.Utsnitt av kuvert med DIY serviettringer av gardinring og filt, formet som påskehare. Karse plantet i eggeskal og eggeholder laget av beige filtkuler.
Utsnitt av kuvert med DIY serviettringer av gardinring og filt, formet som påskehare.

 

Følg meg gjerne på Instagram.

Bruk taggen #bhnmademediy hvis du ønsker og dele dine prosjekter med meg.

Benedicte

221 visninger0 kommentarer

Relaterte innlegg

Se alle

Comments


bottom of page