top of page

BENEDICTE HN

04 MAGASIN

  • Benedicte

DIY SERVIETTRINGER PÅSKEHARE #2

Oppdatert: 26. mar. 2021

Jeg delte disse søte serviettringene forrige fredag, men jeg har laget en til variant! Ideen såg jeg hos Sløyd Detaljer🐰

Jeg har aldri eid så mange serviettringer som jeg gjør akkurat nå, jeg. Her er ukens variant!

Borddekking til påske i hvitt, grønt og blått. Champagneglass og eggeskall med karse hengende over bord. Hvit nervøs fløyelsduk på bord.

I tillegg til disse serviettringene, har jeg laget følgende på dette bordet:


TIL DETTE PROSJEKTET BRUKTE JEG

Metallringer, 10cm Filtkuler, 20mm Filt, beigemelert ♡ Vatt el. til ører, jeg brukte platevatt Limpistol, alternativt: sy det sammen.

Jeg brukte bare ting jeg hadde liggende, så hvis du som meg har et lager med diverse ting, så er det bare til og buke det du har! Du trenger bare en sirkel av noe slag, og stoff eller annet til og lage ører og hale av.


FREMGANGSMÅTE

En. Start med og spraylakkere dersom noe skal lakkes. Jeg beholdt mine metallringer hvite.

To. Lag kaninører. Jeg brukte samme fremgangsmåte som jeg brukte på disse ringen med kaninører.

- Tegn opp kaninører på et vanlig ark først, og prøv deg frem til du har den fasongen og størrelsen du ønsker. Lag gjerne en mal i tykkere papir/papp som du kan bruke videre.

Til de forrige serviettringene brukte jeg dobbelt lag med filt, men det var det ikke behov for på denne varianten.


Tre. Bruk vatt, bomull eller stoff til og lage den lille delen inni øret.DIY serviettring laget av metallring, filt og filtkule. Utformet som en søt påskehare

Fire. Bruk et glass, en kopp eller lignende til og lage selve hodet på kaninen. Tegn av på stoffet og klipp ut. Du trenger 2 runde biter per serviettring.


Fem. Lim ørene på den ene sirkelen, i den vinkelen du selv ønsker. Jeg brukte limpistol. Lim deretter den andre sirkelen over ørene. Ikke lim hele veiene rundt, for vi må legge metallringen på plass før hele hodet limes.


Seks. Plasser metallringen slik du ønsker, med kaninen i den vinkelen du syns er penest, før du limer sammen resten av kaninhodet.


Syv. Lim på halen/filtkulen, eller lage en pompom av for eksempel restegarn.


Borddekking til påske i hvitt, grønt og blått. Brudeslør, tulipaner og karse som dekor. Champagneglass og karse hengende over bordet.

Påskebord i hvitt, grønt og blått. DIY Søt serviettring utformet som en hare med pompom hale


 

Følg meg gjerne på Instagram.

Bruk taggen #bhnmademediy hvis du ønsker og dele dine prosjekter med meg.

Benedicte

107 visninger0 kommentarer

Relaterte innlegg

Se alle

Comments


bottom of page